February 27, 2018

6ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατεβάστε ΕΔΩ το αρχείο με τους χρόνους στα 5+χλμ

Κατεβάστε ΕΔΩ το αρχείο με τους χρόνους στα 13,5χλμ

 

Οι νικητές των αγωνισμάτων και κατά κατηγορία

O αγώνας μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά! Κάθε χρόνο προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας και μοχθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε αγωνιζομένου. Φέτος πήραμε τα περισσότερα συγχαρητήρια από κάθε άλλη χρονιά παρόλ’αυτά δεν εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση και σας δίνουμε την υπόσχεση πως του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι! ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019!

 

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα μας!

Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα,  υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και   με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού διοργάνωσε τον 6ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή  13 Μαΐου 2018. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε που θα μας βρείτε.

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, διεξήχθει στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλάμβανε πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

Προσφέρονταν 3 επιλογές συμμετοχής:

α. Αγώνας 1km  με 3 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση  10:30 πμ

β. Αγώνας 5+km με 5 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση  10:20 πμ

γ. Αγώνας 13,5km με 10 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 10:00 πμ

Οι τρεις διαδρομές μας

1χλμ
5+χλμ
13,5χλμ

 

 

Για την πληρωμή της συμμετοχής σας στον αγώνα:

α. Στο λογαριασμό του Συλλόγου Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» στην Τράπεζα Eurobank0026-0191-07-0200541730  με IBAN GR74 0260 1910 0000 7020 0541 730 με δικαιούχο: Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΊΔΑ. Παρακαλούμε όπως καταθέσετε το ακριβές αντίτιμο της διαδρομής σας προσθέτοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας ή το σύνολο του ποσού με το όνομα της ομάδας σας και ενημερώστε μας για την κατάθεση μέσω Email (agonasdromouelpidas@gmail.com). Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, υπάρχει σημαντική παρακράτηση από το σύνολο του ποσού. Παρακαλείσθε όπως κάνετε κατάθεση ή πληρωμή και όχι Έμβασμα.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονταν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ και 13,5 χλμ από την Timing For Sportsνούμερα για τους όλους τους ηλεκτρονικά εγγεγραμμένους συμμετέχοντες στις διαδρομές των 5+ χλμ και 13,5 χλμ εκτυπωμένα σε ανθεκτικό υλικό με τυπωμένο το ονοματεπώνυμο τους (όσοι πραγματοποίησαν εγγραφή μέχρι 6-5-18)τεχνικό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης για τους συμμετέχοντες στην διαδρομή των 13,5 χλμ,  τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό.

Για φέτος είχαμε εξασφαλίσει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΩΡΑ.

ΓΙΑ ΤΟ 1 χλμ

1ος & 1η : Υποτροφία από τον ξενόγλωσσο οργανισμό Καραπάντσιου και υποτροφία από τη Μουσική Σχολή Τομπάζης.
2ος & 2η :Υποτροφία από τον ξενόγλωσσο οργανισμό Καραπάντσιου
3ος & 3η : Υποτροφία από τον ξενόγλωσσο οργανισμό Καραπάντσιου

ΓΙΑ ΤΑ 5+χλμ έχουμε 2 κατηγορίες:

Α .19 και άνω

1ος & 1η :  Δωροεπιταγή 60€ Οπτικά Σαραλίδης
2ος & 2η : Δωροεπιταγή 40€ αθλητικά είδη A star for a start
3ος & 3η : Δωροεπιταγή 20€ αθλητικά είδη SportLife

Β. 12-18 ετών

1ος & 1η : Υποτροφία από τον ξενόγλωσσο οργανισμό Καραπάντσιου
2ος & 2η : Υποτροφία από τον ξενόγλωσσο οργανισμό Καραπάντσιου
3ος & 3η : Υποτροφία από τον ξενόγλωσσο οργανισμό Καραπάντσιου

ΓΙΑ ΤΑ 13,5χλμ:

1ος & 1η : δωροεπιταγή 80€ Αθλητικά είδη Givova Μακεδονίας Θράκης και δωροεπιταγή 50 € Οπτικά Νικόπουλος
2ος & 2η : δωροεπιταγή 60€ Αθλητικά είδη Givova Μακεδονίας Θράκης
3ος & 3η: δωροεπιταγη 40€ Αθλητικά είδη Givova Μακεδονίας Θράκης

 

Όλοι οι συμμετέχοντες την ημέρα του αγώνα όφειλαν να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΊΔΑ” για να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις και για τις όποιες διευκρινήσεις μπορεί να χρειαστούν. 

Προσκαλούμε τους φίλους μας που θα κάνουν κοινοποιήσεις σχετικές με τον αγώνα μας στο Facebook,  στο Instagram ή το Twitter να χρησιμοποιούν το #ΤΡΕΧΩΓΙΑΤΗΜΟΝΑΔΑΕΛΠΙΔΑ σαν hash tag ώστε να δημιουργηθεί και το δικό μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

O αγώνας μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά! Κάθε χρόνο προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας και μοχθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε αγωνιζομένου. Φέτος πήραμε τα περισσότερα συγχαρητήρια από κάθε άλλη χρονιά παρόλ’αυτά δεν εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση και σας δίνουμε την υπόσχεση πως του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι! ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019!

Χιλιάδες στον Αγώνα Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα, χιλιάδες στην υποστήριξη του αγώνα των ατόμων με αυτισμό! @ oraiokastronet

Χιλιόμετρα «Ελπίδας» και «Ζωής» στο Ωραιόκαστρο (Φωτορεπορτάζ) @ politesoraiokastrou

Στον 6ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού ΕΛΠΙΔΑ, βίντεο φωτογραφίες @ oraiokastro24

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Κοντοδήμου Κορίνα
Κοντοδήμος Κώστας
+306977358635
+30‎6994777677
agonasdromouelpidas@gmail.com

Facebook     Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα   ή    Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

OPAP Logo

ΚΥΡΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

KOLIBIOTI Logo
INTERKLARK Logo
MATSOUKIS Logo
DOLE Logo
DIOS Logo
BRALCO Logo
NAS Logo
STEFANIDIS Logo
STEFANIDIS Logo

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

103

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ