January 27, 2019

7ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα

Τα ΤΕΛΙΚΑ αποτελέσματα (πάνω δεξιά στο μενού επιλέγετε την διαδρομή σας και δίπλα στο όνομα σας βρίσκεται ένα κύπελλο… πατώντας επάνω μπορείτε να κατεβάσετε το ονομάστικο σας αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής)

https://esportevents.gr/events/events.php?id=921

 

7ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ «ΑΥΤΙΣΜΟΣ–ΕΛΠΙΔΑ» 2019

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Ωραιοκάστρου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον 7ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή  7 Απριλίου 2019.

Προσφέρονταν 3 επιλογές συμμετοχής:

1. Διαδρομή 1 km  με 3 € η συμμετοχή – εκκίνηση  10.30 πμ

2. Διαδρομή 5+ km με 5 € η συμμετοχή  – εκκίνηση  10.20 πμ

3. Διαδρομή 15 km με 15 € η συμμετοχή  – εκκίνηση 10.00 πμ

Πατήστε παρακάτω για τις αιτήσεις

Ο Αγώνας Βουνού “Αυτισμός – Ελπίδα” των 5+km και 15km διεξήχθει στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο. Για τα 15km φέτος είχαμε τροποποιήσει την διαδρομή με στόχο να προσφέρουμε στους αθλητές / δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500m), και η διαδρομή του χιλιομέτρου πέρασε μέσα από τον αστικό ιστό του δήμου μας.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, ήταν επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα».

Μια πανοραμική λήψη με τη συμμετοχή του κόσμου και την έναρξη της διαδρομής των 13,5χλμ.

Στη συγκεκριμένη διαδρομή φέτος προστέθηκε 1,5 επιπλέον χιλιόμετρο

αυξάνοντας την υψομετρική διαφορά στα 540μ.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονταν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.

Όλοι οι συμμετέχοντες την ημέρα του αγώνα οφείλουν να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΊΔΑ” για να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις στον αγώνα και για τις όποιες διευκρινήσεις μπορεί να χρειαστούν. 

 

Την ημέρα του αγώνα, λειτούργησε ένα μικρό bazaar της Μονάδας, στο οποίο θα μπορούσατε να βρείτε είδη των εργαστηρίων όπως πασχαλινές λαμπάδες, κεραμικά, φυτά και λουλούδια κ.α. Επίσης, μπορούσατε να συνεισφέρετε και στην Δράση της ανακύκλωσης της Μονάδας φέρνοντας τα καπάκια σας μαζί.

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα:

Κοντοδήμου Κορίνα:   6977358635 /  autismelpida@gmail.com

Κοντοδήμος Κώστας:  6994777677  / 2310694186 /  agonasdromouelpidas@gmail.com

Ο εθελοντισμός είναι αναπόσταστο κομμάτι, και βασικός πυλώνας λειτουργίας, του Συλλόγου μας από την ίδρυση του. Ο αγώνας δεν αποτελεί εξαίρεση. Τουναντίον, η επιτυχία του στηρίζεται άρρηκτα στην συμμετοχή, στην αφοσίωση και στις πολύτιμες υπηρεσίες  των εθελοντών. Όποιος-α θέλει και φέτος να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία του αγώνα μας, μπορεί να δηλώσει εθελοντής τηλεφωνικά ή με μήνυμα στην σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

Υπεύθυνη Εθελοντισμού:

Κολέρδα Σουλτάνα: 6977893939

Social Media

Προσκαλούμε τους φίλους μας που θα κάνουν κοινοποιήσεις σχετικές με τον αγώνα μας στο Facebook,  στο Instagram ή το Twitter να χρησιμοποιούν το #ΤΡΕΧΩΓΙΑΤΗΜΟΝΑΔΑΕΛΠΙΔΑ σαν hash tag ώστε να δημιουργηθεί και το δικό μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Facebook     Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα   ή    Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’

Instagram   Αγώνας Βουνού ΕΛΠΙΔΑΣ     ή     Μονάδα ΕΛΠΙΔΑ

ΚΥΡΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

KOLIBIOTI Logo
INTERKLARK Logo
NAS Logo

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

103

 

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ