December 3, 2019

8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα

ΝΙΚΗΤΕΣ 1ΧΛΜ (ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ)

                                           ΑΓΟΡΙΑ

1.        ΠΑΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

2.      ΓΑΒΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3.      ΚΑΤΣΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

   ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  1. ΠΑΤΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
  2. ΓΑΒΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
  3. ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗ ΑΝΝΑ

 

ΝΙΚΗΤΕΣ 5+ΧΛΜ

ΑΝΤΡΕΣ

ΑΓΟΡΙΑ (ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ)

ΝΙΚΗΤΕΣ 15ΧΛΜ

ΑΝΤΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5+ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ SITE TOY ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 15ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ SITE TOY ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ANDROID ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

https://my.esportevents.gr

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ωραιοκάστρου τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 22 Μαΐου.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:

1. Διαδρομή 1 km  με 3 € η συμμετοχή – εκκίνηση  10.30 πμ

2. Διαδρομή 5+ km με 5 € η συμμετοχή  – εκκίνηση  10.20 πμ

3. Διαδρομή 15 km με 12 € η συμμετοχή  – εκκίνηση 10.00 πμ

Ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού “Αυτισμός -Ελπίδα” θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο.

Για τα 5+km και 15km ισχύουν οι διαδρομές του 2019. O στόχος μας στα 15km είναι να προσφέρουμε στους αθλητές / δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500m). Για το 1km η διαδρομή θα ξαναμπεί στο βουνό, στην κυκλική (γύρω από τις εγκαταστάσεις της παλιάς παιδόπολης) διαδρομή που υπήρχε στους αγώνες πριν τον 7ο Φιλανθρωπικό Αγώνα του 2019.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ατομικό αριθμό, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, τροφοδοσία και ιατρική υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού θα υπάρχουν χώροι φύλαξης ιματισμού, wc.

Πατήστε παρακάτω για τις αιτήσεις εγγραφής

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν κλείσει οριστικά! Θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε νέα εγγραφή, να πληρώσετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας (για όσους δεν το έχουν καταφέρει) και να παραλάβετε αριθμό-εξοπλισμό την Παρασκευή 20 Μαΐου και ώρες 10:00 – 20:00 και το Σάββατο 21 Μαΐου 10:00 – 15:00 στην γραμματεία που θα υπάρχει εντός του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου “Άγγελος Βλαχόπουλος” ή την ήμερα του αγώνα τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη της διαδρομής που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε! 

Πρόληψη έναντι της νόσου COVID19: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο που θα ισχύει την ημέρα του αγώνα και σύμφωνα πάντα με τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που θα ισχύουν στις 22 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής του 8ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΕΣΤ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 8ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινώνονται στο site & στο Facebook:  Σύλλογος Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα. Αυτισμός Ελπίδα ή   Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα:

Κοντοδήμου Κορίνα, 6977358635

Κοντοδήμος Κώστας 6994777677

autismelpida@gmail.com | agonasdromouelpidas@gmail.com

Ο εθελοντισμός είναι αναπόσταστο κομμάτι, και βασικός πυλώνας λειτουργίας, του Συλλόγου μας από την ίδρυση του. Ο αγώνας δεν αποτελεί εξαίρεση. Τουναντίον, η επιτυχία του στηρίζεται άρρηκτα στην συμμετοχή, στην αφοσίωση και στις πολύτιμες υπηρεσίες  των εθελοντών. Όποιος-α θέλει και φέτος να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία του αγώνα μας, μπορεί να δηλώσει εθελοντής συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής εθελοντή. 

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Bazaar Βιβλίου 

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει bazaar βιβλίου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Μονάδας μας. 

Social Media

Προσκαλούμε τους φίλους μας που θα κάνουν κοινοποιήσεις σχετικές με τον αγώνα μας στο Facebook,  στο Instagram ή το Twitter να χρησιμοποιούν το #ΤΡΕΧΩΓΙΑΤΗΜΟΝΑΔΑΕΛΠΙΔΑ σαν hash tag ώστε να δημιουργηθεί και το δικό μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Facebook    

ή

Instagram   Σύλλογος Φίλων Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ     ή     Μονάδα ΕΛΠΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ