March 8, 2017

5ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

 

1 Χιλιόμετρο αγόρια
1. Ταβλαρίδης Γιάννης
2. Σκούρτης Κωνσταντίνος
3. Χατζημωϋσής Γεώργιος

 

1 Χιλιόμετρο κορίτσια
1. Πολύζου Κατερίνα
2. Κυριακίδου Βασιλική
3. Νταβλή Σοφία

 

5 Χιλιόμετρα

13,5 Χιλιόμετρα

Οποιαδήποτε ένσταση για τα αποτελέσματα του αγώνα παρακαλούμε να αποσταλλεί στο info@sfendami.com.

 

Οι μεγάλοι χορηγοί μας

KLB
INTERKLARK
ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

SOUROTI

 

5ος  Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα

Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα,  υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου διοργάνωσε τον 5ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή  14 Μαϊου 2017.

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, διεξήχθει στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλάμβανε πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου. Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται, από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, ήταν επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν, ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Προσφέρονταν 3 επιλογές συμμετοχής :

α. Αγώνας 1km  με 2 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση  10:30 πμ

β. Αγώνας 5km με 5 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση  10:20 πμ

γ. Αγώνας 13,5km με 10 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 10:00 πμ

 

Οι τρεις διαδρομές μας

1χλμ
5χλμ
13,5χλμ

 

Η διαδρομή των 5χλμ σε στατιστικά και βίντεο

Χάρτης
Στατιστικά

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο της διαδρομής των 5χλμ.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονταν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5 και 13,5 χλμ από την SMF Team, νούμερα για τους όλους τους ηλεκτρονικά εγγεγραμμένους συμμετέχοντες στις διαδρομές των 5 χλμ και 13,5 χλμ εκτυπωμένα σε ανθεκτικό υλικό με τυπωμένο το ονοματεπώνυμο τους, τεχνικό μπλουζάκι για τους συμμετέχοντες στην διαδρομή των 13,5 χλμ, τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό.

Και φέτος, με την ευγενική χορηγία του καταστήματος Sportlife στην οδό Θεσσαλονίκης 40 στο Ωραιόκαστρο, οι πρώτοι νικητές κάθε διαδρομής (1ο αγόρι-άνδρας και 1ο κορίτσι-γυναίκα στο 1χλμ, στα 5χλμ και στα 13,5χλμ) έλαβαν ως έπαθλο δωροεπιταγές ύψους 25€ ο κάθε ΠΡΩΤΟΣ νικητής-τρια του χιλιομέτρου, 50€ ο κάθε ΠΡΩΤΟΣ νικητής-τρια των 5 χιλιομέτρων και 100€ ο κάθε ΠΡΩΤΟΣ νικητής-τρια των 13,5 χιλιομέτρων. Επίσης, με την ευγενική χορηγία του καταστήματος Οπτικά Νικόπουλος στην οδό Λ. Δημοκρατίας 26 στο Ωραιόκαστρο, ο κάθε ΠΡΩΤΟΣ νικητής-τρια στα 13,5 χιλιόμετρα έλαβε επιπρόσθετη δωροεπιταγή 50€ έκαστος σαν έπαθλο.

Όλοι οι συμμετέχοντες την ημέρα του αγώνα έπρεπε να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΊΔΑ” για να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις και για τις όποιες διευκρινήσεις μπορεί να χρειαστούν. 

Φέτος, υπήρχε διαθέσιμη εφαρμογή για τις δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες λειτουργικών για να κατεβάσει κανείς ΔΩΡΕΑΝ στο έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο. Μέσα από αυτήν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την εγγραφή του, να δεί όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα, να επικοινωνήσει μαζί μας, μα το πιο βασικό από όλα είναι ότι οι αθλητές των 5 και των 13,5 χιλιομέτρων θα μπορούσαν να δούνε real time με τον τερματισμό τον χρόνο τους. 

Για Android

Για iOS

 

 

Προσκαλούμε τους φίλους μας που θα κάνουν κοινοποιήσεις σχετικές με τον αγώνα μας στο Facebook,  στο Instagram ή το Twitter να χρησιμοποιούν το #ΤΡΕΧΩΓΙΑΤΗΜΟΝΑΔΑΕΛΠΙΔΑ σαν hash tag ώστε να δημιουργηθεί και το δικό μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

Δείτε τις εκκινήσεις και την συμμετοχή στον 5ο Φιλανθρωπικό μας αγώνα

13,5 χιλιόμετρα

5 χιλιόμετρα

1 χιλιόμετρο

Υπάρχουν πάρα πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ από την Fotomada.gr με πολλές και διάφορες λήψεις κατά την διάρκεια του αγώνα και των τερματισμών. Και φυσικά στην σελίδα του Συλλόγου ΕΔΩ.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την ημέρα του αγώνα θα μπορείτε να συνδράμετε και εσείς στην δράση της Μονάδας μας Ανακυκλώστε για την ΕΛΠΙΔΑ. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι κάδοι όπως και όχημα της εταιρείας MasterScrap ώστε να συλλέξει κάθε λογής πλαστικό μπουκάλι και καπάκι που θα προκύψει είτε από τον αγώνα είτε από την συνεισφορά του καθενός από εσάς. Δύο δράσεις ταυτόχρονα, τρέχουμε και ανακυκλώνουμε για να βοηθήσουμε την ΕΛΠΙΔΑ.

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ

 

Υπεύθυνοι επικοινωνίας :

Μπιτζιλής Φώτης       +306949470673

Κοντοδήμος Κώστας  +306949440000

agonasdromou2017@gmail.com

 

Facebook     Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα   ή    Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’

 

Αναφορές του τύπου στον 5ο Φιλανθρωπικό μας αγώνα

Στο καλεντάρι του Running News

Στο voria.gr

Στο ΑΠΕ – ΜΠΕ

Στο thessbomb.blogspot.gr

Στο typosthes.gr

Στο 24310.gr

Στο leptologosnea.blogspot.gr

Στο Avatonpress.gr

Στο politesoraiokastrou.gr