February 27, 2018

6ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα

 

 

Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα,  υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και   με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού διοργανώνει τον 6ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή  13 Μαΐου 2018.

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:

α. Αγώνας 1km  με 3 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση  10:30 πμ

β. Αγώνας 5+km με 5 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση  10:20 πμ

γ. Αγώνας 13,5km με 10 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 10:00 πμ

Πατήστε ΕΔΩ για την αίτηση εγγραφής.

 

Για ομαδική εγγραφή πατήστε το κουτάκι παρακάτω

Οδηγίες ομαδικής εγγραφής

Στις παραπάνω αιτήσεις διαλέγετε την διαδρομή σας 1, 5+ ή 13,5 χλμ και ολοκληρώνετε την εγγραφή σας. Το μέγεθος μπλούζας αφορά το τεχνικό μπλουζάκι  και μόνο τους αθλητές των 13,5χλμ

 

Οι τρεις διαδρομές μας

1χλμ
5+χλμ
13,5χλμ

 

Για την πληρωμή της συμμετοχής σας στον αγώνα:

α. Στο λογαριασμό του Συλλόγου Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» στην Τράπεζα Eurobank0026-0191-07-0200541730  με IBAN GR74 0260 1910 0000 7020 0541 730 με δικαιούχο: Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΊΔΑ. Παρακαλούμε όπως καταθέσετε το ακριβές αντίτιμο της διαδρομής σας προσθέτοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας ή το σύνολο του ποσού με το όνομα της ομάδας σας και ενημερώστε μας για την κατάθεση μέσω Email. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, υπάρχει σημαντική παρακράτηση από το σύνολο του ποσού. Παρακαλείσθε όπως κάνετε κατάθεση ή πληρωμή και όχι Έμβασμα.

β. Στα γραφεία της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» στην παλιά παιδόπολη Ωραιοκάστρου καθημερινά 8:30-15:30.

γ. Τις τελευταίες μέρες πριν τον αγώνα, στην σχετική γραμματεία που θα παραδίδει αριθμούς και εξοπλισμό σε ώρες και ημέρες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

δ. Την ημέρα του αγώνα στην σχετική γραμματεία αρκετή ώρα (για την αποφυγή συνωστισμού) ΠΡΙΝ το κάθε αγώνισμα. Η τελευταία περίπτωση συνίσταται κυρίως για τους διαμένοντες εκτός Θεσσαλονίκης που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους με κάποιο από τους ανωτέρω τρόπους.

 

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται, από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5 και 13,5 χλμ από την Timing For Sportsνούμερα για τους όλους τους ηλεκτρονικά εγγεγραμμένους συμμετέχοντες στις διαδρομές των 5+ χλμ και 13,5 χλμ εκτυπωμένα σε ανθεκτικό υλικό με τυπωμένο το ονοματεπώνυμο τουςτεχνικό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης για τους συμμετέχοντες στην διαδρομή των 13,5 χλμ,  τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό.

Για φέτος έχουμε εξασφαλίσει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΩΡΑ. 2 ετήσιες Υποτροφίες από τη Μουσική Σχολή Τομπάζη στο Ωραιόκαστρο για το πρώτο Αγόρι και πρώτο κορίτσι που θα τερματίσουν στο 1km. Επίσης, 12 Υποτροφίες από τον Εκπαιδευτικό Ξενόγλωσσο Οργανισμό Καραπάντσιου για τους τρεις πρώτους (6 αγόρια και 6 κορίτσια) νικητές των αγώνων 1km & 5+km. Το σχολείο με τις περισσότερες συμμετοχές θα κερδίσει ένα laptop δωρεά από την εταιρία Computell! Επίσης, με την ευγενική χορηγία του καταστήματος Οπτικά Νικόπουλος στο Ωραιόκαστρο, ο κάθε ΠΡΩΤΟΣ νικητής-τρια στα 13,5 χιλιόμετρα θα λάβει δωροεπιταγή 50€ έκαστος σαν έπαθλο.

Όλοι οι συμμετέχοντες την ημέρα του αγώνα πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΊΔΑ” για να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις και για τις όποιες διευκρινήσεις μπορεί να χρειαστούν. 

Προσκαλούμε τους φίλους μας που θα κάνουν κοινοποιήσεις σχετικές με τον αγώνα μας στο Facebook,  στο Instagram ή το Twitter να χρησιμοποιούν το #ΤΡΕΧΩΓΙΑΤΗΜΟΝΑΔΑΕΛΠΙΔΑ σαν hash tag ώστε να δημιουργηθεί και το δικό μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

 

Εγγραφές από 12  Μαρτίου 2018 μέχρι 6 Μαϊου 2018 ηλεκτρονικά
στο    https://autismelpida.gr

 

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα θα γίνει η διανομή των αριθμών στους συμμετέχοντες, σε μέρος & ώρες που θα ανακοινωθούν στο site & στο Facebook.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Κοντοδήμου Κορινα
Κοντοδήμος Κώστας
+306977358635
+30‎6994777677
+302310697614
agonasdromouelpidas@gmail.com

 

Facebook     Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα   ή    Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

OPAP Logo

ΚΥΡΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

KOLIBIOTI Logo
INTERKLARK Logo
MATSOUKIS Logo
DOLE Logo
DIOS Logo
BRALCO Logo
STEFANIDIS Logo

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

103

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ